Szakkereskedő redőnykapuk Szigetszentmiklós

Csak a Hörmann-nál

Csak a Hörmann-nál – egyedi méretű, fejlesztésű redőnykapu, redőnyrács technológiák

Redőnykapu egyedi méretben, Redőnyrács egyedi méretben. Hörmannál egyedi fejlesztéssel.

Az ipari redőnykapu és redőnyrács szakértője, a Hörmann egyedi fejlesztéseivel teszi még könnyebbé a redőnykapuk és redőnyrácsok mindennapi használatát. Ismerje meg és alkalmazza Ön is azokat az egyedi technológiákat, amelyekkel a Hörmann az Ön munkáját is megkönnyíti: Redőnykapu, redőnyrács - Hörmann

  

ZAK-rendszer – redőnykapuk, redőnyrácsok profi záró rendszere

 

Redőnykapu ZAK rendszer - Hörmann

A tökéletes záródás záloga a ZAK-rendszer. A ZAK-rendszer titka, hogy amíg a kaputengelyt mozgatja a konzolokon, a kapulapokat is vezeti egyszerre. Ennek köszönhetően a redőnykapu és a redőnyrács mindig függőlegesen fut be a sínbe.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Milyen előnyöket jelent Önnek egy ZAK-rendszerrel felszerelt Hörmann redőnykapu, vagy redőnyrács? A ZAK rendszernek köszönhetően a redőnykapuk, redőnyrácsok:


  • zárása tömítettebb, így kisebb helyet igényelnek, amelynek következtében a szemöldökigényük 80 mm-rel csökken
  • kopásuk kisebb, melyből kifolyólag az élettartamuk megnő
  • zajkibocsátása is jelentősen csökken

 


Full hard acél– a különlegesen strapabíró redőnykapuk alapanyaga

 

Full hard profilok - ha nem elégszik meg a jóval. A redőnykapuk esetében a profiloknak a lehető legnagyobb terhelést kell kibírni. A Decotherm S-profiloknál a full hard acél a háromszorosára növeli a horpadási szilárdságát, valamit 10%-kal csökkenti a kihajlási szilárdságot is a hagyományos redőnykapukhoz képest. A Hörmann redőnykapuk legújabb generációja így még inkább ellenáll a sérüléseknek és a szélterheléssel szemben tökéletesen teljesítenek.

Redőnykapu Full hard acél - HörmannRedőnykapu Full hard acél - Hörmann

 
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.