Szakkereskedő redőnykapuk Szigetszentmiklós

Redőnyrács

Redőnyrács - Ipari redőnyrács


Mélygarázs vagy lezárás? A Hörmann különféle redőnyrács megoldásokat kínál a különféle helyzetekhez. Azonban az eltérő redőnyrácsoknak vannak közös jellemezői is - a minőség, a megbízhatóság és a hosszú élettartam. A redőnyrácsok megkönnyítik a mindennapokat a könnyed működéssel, a kényelmes üzemeltetéssel és azzal, hogy a munkában minden helyzetben számíthatunk rájuk.

Redőnyrács, ipari redőnyrács nagy választékban - minőségi Hörmann redőnyrács. 

 

Találja meg az Önnek ideális redőnyrácsot – ismerje meg az előnyöket, amelyek még vonzóbbá teszik a Hörmann redőnyrácsokat. Komoly szerkezetek a komoly munkához – aknázza ki a Hörmann redőnyrácsok előnyeit:

 


Redőnyrács előnyei

 

A redőnyrácsok a folyamatos fejlesztéseknek, a precíz kivitelezésnek és az átgondolt kialakításuknak köszönhetően számtalan előnnyel rendelkeznek. Ezek, a szinte észrevétlen apróságok teszik a redőnyrácsok mindennapi működését gördülékennyé, és ezek teszik lehetővé, hogy a redőnyrácsokkal hosszú távon tervezhessünk.

A Hörmann redőnyrácsok közös, általános előnyei:

  • egyszerű szerkezet, ami elérhetővé teszi a redőnyrács könnyű kezelhetőséget és megkönnyíti a munkát
  • kevés alkatrész, ami lerövidíti az esetleges redőnyrács karbantartásokat, és segíti a könnyű áttekinthetőséget
  • különösen gazdaságos üzemeltetés, ami éppúgy megfigyelhető és érezhető a napi üzemeléskor, mint a hosszú távú költségekben

Válasszon egy költséghatékony, gazdaságos, mégis minőségi megoldást – Hörmann redőnyrács.

 

Helytakarékosság a Hörmann redőnyrácsok helyigénye kicsi annak köszönhetően, hogy közvetlenül a szemöldök mögé tekerednek fel. Nem csökkentik az értékes területet, és lehetőséget adnak a teljes tér kihasználására.

Redőnyrács, ipari redőnyrács - Hörmann

 

Nagy légcsere redőnyrács verhetetlen szellőzési, légáteresztési kapacitással rendelkezik. Abban az esetben, ha fontos hogy a friss levegő átjárja a lezárt területet is, akkor a redőnyrács a megfelelő megoldás. Hiszen a redőnyrácsoknál a kapu 85%-a szellőzésre alkalmas szabad felület.
Átláthatóság a redőnyrácsok vitathatatlan előnye az átláthatóság. A redőnyrácsok kialakításának, szerkezetének köszönhetően, folyamatosan biztosított még lezárt állapotban is a terület beláthatósága.
Kis helyigény a robosztus szerkezetekkel ellentétben a redőnyrácsok helyigénye sokkal kisebb, így nem vesznek el felesleges területet.
Feltolás védelem a redőnyrácsok feltolás védelemmel vannak ellátva. A redőnyrácsokba beépített berendezés mechanikusan akadályozza meg, hogy illetéktelenek a rácsokban megkapaszkodva felnyissák azt. A mechanikus rendszer előnyei közé sorolható az is, hogy áramszünet esetén is megbízható védelmet biztosít. A Hörmann redőnyácsokkal garantált a védelem.
Biztonság a redőnyrácsok felszereltsége biztonság tekintetében nem csak a vagyonvédelemre korlátozódik, hanem nagy hangsúly kerül a személyi védelemre is. Ezért minden redőnyrács zuhanás gátló funkcióval van felszerelve, amelynek köszönhetően a redőnyrács rendszerek nem szabadulhatnak el, így nem okozhatnak károkat és sérüléseket. Óvja meg a dolgozók és az áruk épségét is zuhanásgátlós redőnyrácsokkal.

 

A redőnyrácsok előnyeihez a minőségi alapanyagok is hozzájárulnak, valamit az egyes alapanyagok sajátosságaiban rejlő lehetőségek kiaknázása is. Ismerje meg a redőnyrács alapanyagokat és ezek előnyeit. Fedezze fel a különféle alapanyagok közötti különbségeket, és válassza ki az Önnek valót:


Redőnyrács alapanyagok

 

A redőnyrácsok gyártásánál felhasznált alapanyagok egyszerre garantálják a magas minőséget, a hosszú távú hibátlan működést és a célnak megfelelő funkciók elérését. Emellett lényeges szempont az is, hogy a változatos alapanyagok alkalmazásával, a redőnyrácsoknál kiaknázhatjuk azok egyedi előnyeit is. Így lehetséges az, hogy egyes redőnyrácsok könnyű szerkezettel, mások strapabíró, masszív felépítéssel és rozsdamentes felülettel rendelkeznek. Önnek milyen redőnyrácsra van szüksége?

Redőnyrács, redőnyrács alapanyag - Hörmann Standard alumínium az alumínium minden előnye, a könnyű szerkezet, a rozsdamentes felület és az esztétikus megjelenés, mely egyesül a redőnyrácsokban.

Erősített alumínium HG-V redőnyrácsok két alapanyagból készülnek, a rácselemek hengerelt alumíniumból, az összekötőelemek, pedig hengerelt V2A nemesacélból készülnek. A redőnyrácsok így egyszerre őrzik meg az alumínium könnyedségét és az acél erejét.

Acél az acél szilárd szerkezete, praktikus, mégis biztos védelmet nyújt hosszútávon.

 

A redőnyrácsok minőségi alapanyagiból különféle profilokat állítnak elő, amelyekből végül felépítik a redőnyrácsot. Ismerje meg ezeket is:

 

 

Redőnyrács profilok

 

A redőnyrácsok alapvetően a hagyományos, mára már klasszikusnak mondható „hálós” profilt követik nagy százalékban. Ezzel a kialakítással egyszerre érhető el az, hogy a lezárt terület biztonságos védelmet kapjon, valamit hogy az átláthatóság és az átszellőzés is megmaradjon. A hagyományos megoldásokat a:


HG-A (alumínium)
HG-V(erősített alumínium)
HG-S
(acél) kivitelben érhetjük el.


A keresztrúddal ellátott HG-L profil egy könnyed és kompakt kivitelt testesít meg. Lényege, hogy a hagyományos rácsok között extra keresztrudak vannak. Ezeknek a keresztrudaknak a benyúlás védelemben van kiemelkedő szerepük.

Redőnyrács profil HG-A Redőnyrács profil HG-V Redőnyrács profil HG-S Redőnyrács profil HG-L
  HG-A HG-V HS-S HG-L

 

 

Redőnyrács típusok

 

A redőnyrácsok két típusának, a Classic-nak és a Basic-nak más-más ismertető jegyei vannak, egyedi előnyökkel rendelkeznek:

 

Classic redőnyrács az erős, minőségi redőnyrács. A Classic redőnyrácsok, a hagyományosnak nevezhető redőnyrács profillal, és az összes alapanyagfajtával elérhetők. A széles választék mellett a rugalmas viharkapcsok, a rögzítő karmos technológia, a vezetősínek, a kihajlásnak ellenálló aljzatprofilok, a magasságban állítható konzolok és a beépített ZAK rendszer teszi egyszerre robosztussá, mégis könnyeddé, igazán jó választássá.Rögzítési lehetőségei: beton, acél, téglafal.

Redőnyrács, Classic redőnyrács - Hörmann

hmann019.jpg

 

Basic redőnyrács erős és biztonságos szerkezet. A Basic redőnyrácsok közé a keresztrúddal ellátott, alumínium redőnyrácsok tartoznak. A Basic redőnyrácsokat gyakorlatban jól alkalmazhatóvá teszi horganyzott acélból készült konzol. Az acél vezetősín, pedig eleganciát kölcsönöz a szerkezetnek.Rögzítési lehetőségei: beton, acél, téglafal és fa.
SB redőnyrács a Hörmann redőnyrácsok legújabb generációja, amiben a praktikus szerkezet, a könnyű kezelhetőség és az innováció egyesül. A SB redőnyrács a fejlesztéseknek és az egyszerű felépítésének köszönhetően praktikusan alkalmazható a mindennapokban. Használatát, a kézi nyitást és zárást, az innovatív húzórugós technológia teszi elérhetővé. A nyugodt kapufutásért pedig a vezetősínekben lévő műanyag csúszóprofil és kefetömítés felel. Kialakításának köszönhetően egyszerűen szerelhető, karbantartható és kombinálható. Opcionálisan felszerelhető kézi húzólánccal, vagy akár WA 300 R S4 (Soft Start – Soft Stop) meghajtással is. Csak HG-L profillal elérhető. Szerelhető beton- és téglafalra, acélra és fára is.

 


Redőnyrács mérete

 

A redőnyrács méreteit – a magasság és a szélesség határozza meg. A redőnyrács mérete azonban hatással van arra, hogy milyen rögzítésre, meghajtásra van szükségünk. (A méret és a felhasznált alapanyagok a kapu súlyát is meghatározzák.)

A felmérés folyamán azonban nem csak a redőnyrács magasságával és szélességével, hanem a szemöldök helyigényével is kalkulálnunk kell, amire a meghajtás módja és a benyúlás védelem is hatással van, az is módosíthatja.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.